back end developer (NL-ENG)(#235)

Open Positions
CTO

Back to Careers

Department

Development

Location

Eindhoven

Job Information

ik zoek: Een Senior Back-end Developer - if you are English spoken and EU citizen you are also welcome!

Voor een gaaf bedrijf dat voorop loopt in zijn sector, in het zuiden van NL


jij hebt:

3+ jaar ervaring als back-end ontwikkelaar

Ervaring in een Scrum team

Plezier in coachen van collega's

Ervaring in ontwikkelen van webapplicaties

Stimuleert innovatie in het team

Ervaring met Amazon AWS is een pre


jij doet:

Als senior back-end ontwikkelaar zul je gaan sturen in technologie- en ontwerpbeslissingen en ben je verantwoordelijk voor het continue verbeteren van de back-end architectuur. Met het team lever je een cruciale bijdrage aan de ontwikkeling van het platform en de groei van het hele team. Wij zijn ambitieus en betrokken waarbij we innovatie en kwaliteit hoog waarderen. Doel is maximale kwaliteit en waarde uit campagnes te halen in de snel-veranderende wereld van digitale marketing. Hiervoor zoeken wij niet naar snelle oplossingen, maar ontwikkelen we met grote zorg een stabiel, schaalbaar en flexibel platform om aan kop te blijven lopen.

Jouw taak is niet “het kloppen van code” maar gaat veel verder: je draagt bij tijdens het vormen van de technologie roadmap waar je innovatie stimuleert, helpt het team van ontwikkelaars te begeleiden en denkt mee over de benodigde opleiding en uitbreiding van het team. Je hebt de vrijheid en ons vertrouwen om acties te kiezen die je geschikt acht om zelf, en samen met het team, succesvol te zijn!


wij zijn:

Een klein ontwikkelteam, dat wordt ondersteund door een business analist, product owner, scrum master en UX-designer. Onze cultuur is gebouwd op continue verbetering: samen met het multidisciplinaire team deel je je kennis en inzichten om het maximale resultaat uit je collega’s en de door jou gebruikte technieken te halen. Hiervoor levert iedereen zijn bijdrage. We werken in tweewekelijkse sprints en hebben een toegewijde agile mindset: digital advertising is dynamisch en snelgroeiend; het is niet eenvoudig om te ver vooruit te plannen.


Dus:

Zoek je een uitdaging en bezit jij de vaardigheden om ons team nog sterker te maken, dan ben jij diegene die we zoeken!