DevOps Engineer, (Eng-Nl)(#146)

Open Positions
CTO

Back to Careers

Department

Development

Location

south of holland

Job Information

Requirements:

+3 jaar in SaaS omgeving
Ervaring Linux, scripttalen (Python)
Agile mindset en Scrum ervaring.
Docker, Puppet, Chef, Vagrant
HBO/WO werk- en denkniveau
Ruime AWS ervaringTasks:

- je kunt developers en business begrijpen?

- heb je begrip voor kwaliteit, stabiliteit, veiligheid en uptime van webapplicaties?

- heb je ervaring met Amazon AWS, Heroku en Google Cloud?

Je bent verantwoordelijk voor het Back-end gedeelte van onze applicaties door beslissingen te nemen op het gebied van Back-end architecture. Samen met het development team maak jij onze technologie tot een succes!
We ontwikkelen met twee agile teams een aantal succesvolle SaaS producten. Deze producten verwerken constant meer data en groeien in het aantal gebruikers: daarom is het van belang dat de infrastructuur door continuous delivery meegroeit, zonder dat de stabiliteit en performance hieronder lijden. Deze infrastructuur maakt intensief gebruik van de Google, Amazon en Heroku cloud. Je bent als eigenaar van deze omgevingen en zorgt voor het operationeel beheer, waarbij je de kosten van de groeiende infrastructuur in de gaten houdt.


In een constante feedback loop richt je de juiste logging, monitoring en alerting in om zowel de teams als de business te voorzien van sturende metrics. Hiernaast ben je een sparringpartner voor de twee development teams. Je verbetert, samen met hen, de OTAP-straat, om te zorgen dat dit geen belemmering is tijdens ontwikkeling. Je denkt mee om de best presterende technische oplossingen te realiseren.


In het team;
• Denk je mee over de visie, architectuurrichtlijnen en plannen met betrekking tot back-end development onze platformen.;
• Maak je niet alleen plannen, maar ontwikkel je ook mee om deze daadwerkelijk te realiseren en het team te helpen deze in de praktijk toe te passen.
• Bouw je diepgaande domeinkennis op over online marketing.
• Pak je de kans om te innoveren. Innovatie is een kernwaarde van ons bedrijf en ook onze front-end ontwikkeling is volop in beweging. Jij bepaalt mee welke nieuwe technologie we gaan oppakken en hoe we onze doelen kunnen verwezenlijken.
• Werk je samen in een gedreven Scrum team.
• Help je de ambities van je team waar te maken.


Het team:
- Klein, minder dan 10 personen;

- agile-mindset op basis van Scrum: 's ochtends stand-up, vaste refinement- en planning sessies, en altijd samen terugblikken tijdens een retrospective.