Back to Careers

Department

Marketing and Sales

Location

Eindhoven

Job Information

De Team Lead Online Advertising is verantwoordelijk voor innovatieve media inzet door het team. Samen met teamleden werk je continu aan het vinden van nieuwe media posities bij bekende én nieuwe publishers. Media posities die op maat worden gemaakt voor een klant, waarbij native advertising een steeds grotere rol zal gaan spelen. Het blijft niet alleen bij ideeën, de executie van je campagnes is natuurlijk de absolute proof.

Jij maakt voor het team intern en extern de weg vrij om de nieuwe visie (media posities op maat voor klanten) neer te zetten. Hierin zorg jij ervoor dat er vanuit jouw team wordt samengewerkt met andere afdelingen, zoals het Creatie team voor een goede invulling van display inzet (fun/interactief) en het Data team voor het meten van interactie in de display inzet. Daarnaast waarborg je dat aantrekkelijke mediadeals worden gesloten door jouw team voor alle nieuwe media inzet, mede door een nauwe samenwerking met het Trading team.


Jouw profiel

  • Passie voor online marketing
  • WO denkniveau
  • Pragmatisch ,goed georganiseerd
  • Ervaring met coachen/begeleiden van mensen
  • Creatief en strategisch

Om de inhoudelijke doelstellingen van het team te kunnen verwezenlijken, zorg je dat jouw teamleden zich ontwikkelen en happy op hun werkplek zitten. Dat doe je voor alle 5 de mediaspecialisten die onder jouw hoede vallen. Ook kijk je naar de planning van het team om te zorgen voor een goede verdeling van de klanten over de teamleden heen zodat de werkdruk behapbaar blijft. Jij denkt hier al een paar stappen vooruit zodat er tijdig extra mankracht is in het team als jij inschat dat dit nodig gaat zijn.

De persoon waar wij naar op zoek zijn is een coach voor de teamleden, werkt georganiseerd en gestructureerd. Jij zet een visie neer voor het team, de organisatie en naar klanten toe. Bovendien ben je stressbestendig en denk je buiten de begaande paden. Je bent creatief, accuraat en strategisch, en weet daarmee als geen ander Custom Advertising uit te breiden voor alle klanten.

Voor meer informatie: Bert van Riel, Bert@hattrack.nl, 06 250 810 07